Сребърни пръстени с камък Рубин - камъкът на изобилието и живота

Сребърни пръстени с Рубин - камък на изобилие и страст

Онлайн магазин Бижута iZi предлага прекрасни сребърни пръстени, украсени с естествен камък Рубин. Рубинът е един от най-внушителните скъпоценни камъни, наричан още - Камък на живота. Рубините помагат за задържане на богатството и носи много страст.

Още в древността рубинът бил на особена почит, а в Римската империя се е ценял повече от диамантите. Рубините са били любими камъни на Клеопатра, Месалина и Мери Стюарт, а колекциите с рубин на кардинал Ришельо и Мария Медичи са били известни из цяла Европа.

Купи онлайн сребърни пръстени на цени от вносител от електронен магазин за сребърни бижута с камъни - Бижута Izi.

Красив сребърен пръстен с фасетирани рубиниПродуктът не е наличен
Размер и форма на камъка мм: 3х5 овал и 3х3 кръг, фасетиран
Ширина (мм): 15
Дължина (мм): 18
Грамаж: 5.40
Разгледай

Пръстените не се предлагат с допълнителните декори, фигуриращи на снимките. Сребърните бижута пристигат до Вас в подаръчна торбичка, придружени със съответния фискален документ. Цената на бижуто е крайна, в български левове и не подлежи на коментар.

Доставките на сребърни бижута се извършват по избраните от Вас условия, за Ваша сметка, а срока зависи от куриерската фирма!

След получаване на онлайн поръчката - ние ще се свържем с Вас! Гарантираме безопасно пазаруване! Стоката може да се върне, ако има дефект!