Сребърни висулки със Смарагди, наричани още Изумруди

Сребърни висулки с естествени камъни Смарагд или Изумруд

Онлайн магазин Бижута iZi предлага прекрасни сребърни висулки, инкрустирани с естествени камъни, включително със Смарагд - камък, символ на власт, здраве, богатство и щастие.

Смарагдът, наричан още Изумруд, е известен още от дълбока древност като един от най-ценените минерали, защото предпазва от омагьосване и от злобата на магьосниците, камък на вдъхновението и безкрайното спокойствие. Това е кристала на успешната любов, който носи още семейно щастие и лоялност. Смарагдите усилват единението, безусловната любов и съдружието и допринасят за приятелството. Изумрудите се смятат и за скъпоценни камъни, като по цена, те се класират на четвърто място след диамантите, рубините и перлите, а някои смарагди струват даже повече от диамантите.

Смарагдите са символ на Телеца. Те са един от камъните на зодия Дева. Изумрудите помагат и на Раците.

Поръчай сребърни висулки на супер цени от електронен магазин Bijuta iZi.

Изящно сребърно бижу, инкрустирано със смарагдиПродуктът не е наличен
Размер и форма на камъка мм: 4х6 овал фасетиран, 2х2 кръг фасетиран
Ширина (мм): 12
Дължина (мм): 23
Грамаж: 1.80
Разгледай
Очарователна висулка с много смарагдиПродуктът не е наличен
Размер и форма на камъка мм: 2х2 кръг, фасетиран
Ширина (мм): 11
Дължина (мм): 32
Грамаж: 2.50
Разгледай

Висулките не се предлагат със сребърно синджирче, както и с допълнителни декори, фигуриращи на снимките. Всички сребърни бижута пристигат до Клиентите в подаръчна торбичка, придружени със съответния фискален документ. Цената на бижутата в сайта е крайна, в български левове, и не подлежи на коментар.

Доставките се извършват по избраните от Вас условия, за Ваша сметка, а срока зависи от куриерската фирма!

След получаване на онлайн поръчката ние ще се свържем с Вас! Гарантираме безопасно пазаруване! Стоката може да се върне, ако има дефект!