Коледно намаление! 20% отстъпка за всички налични бижута до 19.12.2019 г.
Астрологична прогноза до края на месец юни

Астрологична прогноза за периода 23.06 - 29.06.2014г.

Планетите вещаят, че може да има глобални промени

Четири планети се подреждат в небето във формата на точен квадрат и това не е просто знамение, а кулминационен момент, който може да доведе до глобални промени, твърди астрологът Михаил Преображенски. Според него, на равно разстояние от Земята ще бъдат разположени Плутон, Уран, Юпитер и Марс, а това е рядко срещано явление.

В астрологията е прието, че когато тези космически тела се подредят така, настъпва смяна на епохи, на глобални промени в общественото съзнание, на еволюцията на Земята и на цялото човечество. Може да станем свидетели на глобални промени по целия свят. Според него, през тази седмица е възможно да се стигне до революционни промени в международната политика, икономика, в социалните процеси и във всички сфери на нашия живот.

Овен
Първият ден от седмицата е най-добрият от седмицата за вас. Силно доминиращи ще са ентусиазмът, спонтанността и приключенията. Толкова естествено приповдигнати ще сте в края на понеделника, че ще летите по инерция и във вторник и сряда, едва забелязвайки колко отегчителни са всъщност. А в четвъртък ритъмът ще ви обхване отново. В петък ще сте принудени да се изправите срещу някого, чийто инат пречи на щастието на всички останали. През уикенда ще имате енергия за изразходване, но за съжаление голяма част от нея ще бъде погълната от семейни противоречия.

Телец
Сърбят ви ръцете да купите нещо, но избързването в началото на седмицата и хвърлянето на пари за първото нещо, което ви хване окото, ще ви накара да съжалявате. Правили сте го и преди. Опитайте да си дадете време тази седмица. Във вторник и сряда се потопете в социалния живот - имате лоялни приятели и страхотна химия с определен човек. Най-добрите забавления в живота са простичките. В четвъртък и петък ще бързате да приключите делата си преди уикенда. През събота и неделя ще сте изключително самовглъбени - като овца насред тучно пасище.

Близнаци
Може да не сте единствените, които не са в настроение за сериозна дискусия. В понеделник поемете инициативата да отворите вратата към динамичен разговор. Във вторник и сряда, уменията, от които се нуждаете, ще се наистина дълбоко заровени във вас самите. Необходимо е както съсредоточаване, така и решение, независимо от хаоса и празните приказки около вас. Отговорите, от които сее нуждаете може да не се появят до края на седмицата, но диалогът (дори между хора, които рядко говорят) ще тече. В петък ще има и допълнителна доза флирт, но през уикенда ще сте в страхотно приповдигнато настроение. Изразете го шумно и ясно.

Рак
Рефлексите ви не биха могли да са по-бързи, но в понеделник няма непременно да искате да скочите в момента, в който някой ви каже. Дайте си време. Обмислете нещата преди да кажете нещо и дори да реагирате. Вторник и сряда ще са наситени с много по-малко спонтанност – на събиране за вечеря разкажете най-щурите истории, които знаете и ще се превърнете в душата на компанията. След това, ако в четвъртък и петък се чувствате дяволито и щуро, бъдете такива. Сърцето ви препуска и в събота всички погледи ще са насочени към вас. Неделя е ден за славно ново начало.

Лъв
Никой не може да съперничи на способността ви да превърнете едно обичайно излизане в най-бляскавото събитие, на което някой някога е присъствал. В понеделник приятелите ви ще се превиват от смях. Де да имахте същия ефект и върху хората, с които работите. Във вторник и сряда приключете каквото трябва и след това полетете. Не очаквайте чудеса. Няма да бъдете наградени за усилията ви докато не дойде правилният момент. Четвъртък и петък са твърдо ангажирани със социални мероприятия, но през уикенда отделете малко време за себе си. Погрижете се за цветята, направете сладкиш, поспете.

Дева
Парични въпроси ще са най-притискащото нещо в началото на седмицата. Духът ви е приповдигнат и приятелите ви са по-добри от всякога, но финансите ви тревожат. Сега наистина сте ограничени в бюджета. Във вторник и сряда откъснете съзнанието си от такива рутинни въпроси като организирате пикник в парка, покарате колело или организирате барбекю или парти на открито. В края на седмицата всичко ще е свързано с изпълнение на задължения, но през уикенда ще можете да правите каквото си искате. Има много хора, които биха се радвали да ви видят.

Везни
Определени отношения ще отнемат от времето ви в понеделник. Може да е романтично или свързано с работата. Но ще е пълноценно. Как ще се развият нещата помежду ви ще зависи до голяма степен от вас и от енергията, която внасяте в ситуацията. Към средата на седмицата силно ще доминират красотата и вкусната храна, а в четвъртък необичайно преживяване с някого, когото едва познавате ще се превърне в най-забавното от много време насам. В петък ще разполагате с разнообразни възможности за избор. Бъдещето е ясно. Но през уикенда ви очакват задачи за вършене.

Скорпион
Ако някой изглежда в настроение за спор в началото на седмицата, тръгнете в друга посока. Можете да изясните различията друг ден. Понеделник ще един от онези непредсказуеми дни, когато нещата лесно могат да излязат извън контрол, така че неутрализирайте проблемите навреме. Във вторник и сряда конфликтите ще са все още във въздуха. Ако някой изглежда нетърпелив, отклонете се от пътя си, за да му дадете възможност да се успокои. Разполагате с множество дипломатични решения, но в края на седмицата ще превключите на противоположна вълна. Четете между редовете внимателно. През уикенда направете разходка с колата и надуйте радиото.

Стрелец
В началото на седмицата ще искате да направите нещо, което кара кръвта ви да кипи, на открито, а не у дома или в офиса. Във вторник и сряда няма да имате никакво време за игри с всички неотложни, но рутинни дребни задачи, които ви чакат. Но четвъртък и петък едва ли ще са отегчителни – прекалено много неща ще ви поддържат в ритъм. Събота и неделя ще са изпълнени с чай, възглавници, чувства, глезотии и невероятна храна.

Козирог
Някакви тревоги от разстояние ще тревожат съзнанието ви в понеделник, но до вторник те ще бъдат разрешени. В сряда на преден план ще бъдат децата и дърветата, а четвъртък ще е симфония от различни телефонни обаждания. В петък хората ще искат да си бъбрите по някаква причина – може би ще има нещо общо с настъпващия уикенд, но вие няма да сте толкова настроени за много приказки. Опитайте да не бъдете груби. През уикенда пък бъдете ангел за някой, когото обичате.

Водолей
В понеделник ще видите нещо в цялата картинка, което до момента не сте успявали. Нищо не се променя в обкръжаващия ви свят, но вие самите го подреждате различно в съзнанието си. Тези открития са неясни, но въпреки това присъстват постоянно. Във вторник и сряда това може да е свързано със семейството ви. Четвъртък носи развитие в любовния живот, а в петък ще сте готови да планирате креативна среща. За съжаление уикендът ще е неудовлетворителен, най-вече заради сметки, задължения, здравословни проблеми и завишени емоции. Всичко ще бъде наред съвсем скоро.

Риби
Оценявате красотата на ниско спусналите се облаци, но в понеделник не бихте искали да сте сред тях. Как се очаква да виждате накъде вървите? Тези моменти на заслепяване продължават да се повтарят в живота ви. Във вторник и сряда запалете свещи и сгответе вечеря. След това почетете. Не се ангажирайте със социални мероприятия. В четвъртък и петък също може да прекарате времето си около дома във всякакви приятни занимания. През уикенда обаче енергията ви неочаквано ще се повиши. Намерете някое приятно мероприятие на открито.

Материалите са взети от sense4style.com