Коледно намаление! 20% отстъпка за всички налични бижута до 19.12.2019 г.
От 14 до 20 юни Венера и Юпитер ще ни правят милосърдни

Астрологична прогноза за периода 14 - 20 юни 2014г.

От 14 до 20 юни Венера и Юпитер ще ни правят милосърдни

Според публикуваната астро прогноза в standartnews.com, Венера и Юпитер ни правят милосърдни, а Меркурий ни носи къртовски труд!

На 18 и на 19 юни личният живот и съкровеността на интимността ни са под защитата на един прекрасен аспект от територията на знаците Телец и Рак. Там се помещават Венера и Юпитер, които в тази класическа комбинация са предвестници за успех на фронта на близките взаимоотношения. Класическото разбиране на астрологията за характера на планетите, участници в звездната ни карта приема техния синхрон за знаков и го резюмира с две думи: триумф на човеколюбието.

Пак там, в знака Рак, е "ретроградният" Меркурий в съвпад със Слънцето и налага успеха да идва само след упорита работа. Независимо дали ще пожелаем сами да разкажем за целите си или ще се опитаме да ги запазим в тайна, настоящата връзка между Марс и Плутон ни предупреждава, че колкото повече желаем целта, тя повече ще се отдалечава.

Силата на горните съчетания донякъде ще облагороди напрежението през дните 14 и на 15 юни и ще изтласка агресията от общуването на 20 юни като постави намирането на изход в зависимост от способността ни да говорим и разговаряме.

ОВЕН  - Не се палете

Импулсивността и непосредствеността са сред характеристиките на вашата природа. Те ви служат честно и вярно, но не и днес, когато тяхната употреба по време на разговори и обсъждания в семеен или в служебен кръг ще взриви атмосферата. Навсякъде, където сте се заели да убеждавате, да съветвате, да предлагате своя нетрадиционен подход към задачите за деня, бъдете така добри да си давате повече време за подготовка и за реакция. Не можете, а и не трябва да разчитате на бързата си реакция. Продължаващата и тази седмица "ретроградна" фаза на Меркурий се мести на 17 юни на територията на знака Рак (РАК) и напомня за необходимостта от много сериозно премисляне и осмисляне на всяка дума. Дори нещо повече. Не е пресилено да се твърди, че прибързаността може да стане причина или повод за неприятни случки, събития.

ТЕЛЕЦ - Настроени критикарски

Трудно влизате в тона и темпото на околните. Това ще се случва на работното място, в бизнеса и на обществената сцена. Причината - вълнуват ви други неща и вие правите всичко възможно да бъдете себе си, да догоните своите изпреварващи реалността желания. Не разчитайте поведението ви да бъде посрещнато с овации. Присъствието на конкурентна връзка между Марс и Плутон (МАРС И ПЛУТОН) ще разгорещи страстите във взаимоотношенията. Нищо чудно да посрещнете средата на юни в бурни дискусии, спорове и критикарско настроение, които ще подсигурят влошаване на качеството на контактите с хора, от които зависят утрешните ви планове. Предлагам да си наложите спокойствие и на 18, 19 и 20 юни да се отдалечите от епицентъра на събитията.

БЛИЗНАЦИ - Непредвидени разходи

Действията ви изразят желание за по-добър живот. Очаквате така да привлечете внимание. Способни сте на всичко, стига да застанете под прожекторите. На 17 и на 18 юни запознанствата и срещите ви отвеждат в малко познати места. Помнете, че и условията се менят бързо. Присъствието на "ретрограден" Меркурий и Нептун не позволява да контролирате фантазиите си и често ще приемате желаното за възможно. Доверете се на интелекта. Добрият тон във взаимоотношенията ще се крепи на способността ви да цените стойностното. 18, 19 и 20 юни са дни с много разходи и с непредвидени харчове. Възможно е те да станат тема на трудни разговори в семейството. Разногласията ви амбицират да се заинатите, поддържайки различни представи за света, за живота, за утрешния ден. Философските разсъждения ще ви навлекат сериозна критика от страна на околните.

РАК - Сложете точка на една сага...

Вие сте изтъкани от чувства и сетивността ви се превръща в компас за света и събитията наоколо. Мнозина ще попаднат в плен на любовта с главна буква, но няма да са малко случаите, при които тя ще ги върне назад в спомените или ще ви накара отново да разсъждавате за онова, което не може да се случи. Силата на чувствата се бори храбро с реалността на делника на 14 и на 15 юни, когато повече от това да говорите за преживяванията си, ще ви е необходимо да покажете, че умеете да разпределяте правилно средствата и вниманието си между членовете на фамилията. Само така ще си подсигурите спокойни моменти. Звучи почти така, сякаш се налага да откупвате свободата си. "Почти", в този случай, е за пред публика. На 17 и на 18 юни попадате отново в сложна професионална ситуации поради недогледани или недовършени дела в края на май. Надявам се да се възползвате от благоприятната страна на водещия звезден аспект, съюза между Меркурий и Слънцето, за да приключите или да се подготвите за скорошно приключване на една протяжна сага.

ЛЪВ - Оферта за договор

Живеете в паралелни реалности. Имате доста работа, но тя владее ума ви, но не и чувствата. В професионалните дела присъстват подем и спад, особено когато става дума за пари и приходи. Към средата на юни към вас идват предложения за съвместна дейност, договор или заявка за съвместяване на усилията, които потенциално могат да генерират нови или по-високи приходи. Чудесно, защото към 18-19 юни разходите по дома, за семейството, децата скачат. Спестеното потъва в морето от нужди. Дотук с обичайните състояния. Друга тема съсредоточава енергията на мислите и действията ви. Вие живеете в мечти, които носят мир в душата ви, зареждат ви с хармония. Всеки може да определи кое му подсигурява това спокойствие. В нашия свят, обикновено се подразбира емоционална връзка, отношения с интимен характер, силна привързаност. Всичко това ще уплътни присъствието си в живота ви.

ДЕВА - Ремонт у дома

Вие се реогранизирате, променяте структурата на своя делник, поставяте си нови цели. Възможно е тази нагласа да съсредоточи усилията ви върху конкретни задачи. Решавате и действате: преустройвате жилището, имота, офиса си или помагате на своите близки да го направят. Около средата на юни грижата за семейството, помощ за приятели и съседи ще ви отнемат немалко време, без да успеят да изчерпят енергията ви, нито да стопят желанието ви за промяна. Мнозина ще предприемат пътувания. Преди да го сторят, редно е да направят точен и стриктен преглед на финансовите си възможности. Дните 19 и 20 юни са подходящи както за целта, така и за набелязване на действия и намерения, посредством които се очаква подобряване на приходите. При извършване на обичайните делнични задачи проблем ще са припряността, която предразполага към травми, а също желанието да претупвате задълженията.

ВЕЗНИ - Доверете се на чара си

Вие проектирахте едно, а се случва друго. Средата на юни е период на сериозни преобразования и на промяна в решенията. Критичното взаиморазположение на планетите Марс и Плутон към 14-15 юни (МАРС И ПЛУТОН) предизвика напрежение, стимулира ви да действате на своя глава, пренебрегвайки мнението на близките. Под мотото, че правите всичко за тях, сте готови на дела, които ни най-малко нямат подкрепа или одобрение. С други думи: правите, каквото сте решили и очаквате да приемат решенията ви. Реакцията няма да закъснее. 17 и 18 юни ще са трудни дни за взаимоотношенията ви. Точно тогава положителна енергия от страна на Венера и Юпитер предлага изход. В края на периода тя ви позволява да се доверите на вродения си чар и такт, когато става въпрос за изглаждане на недоразумения.

СКОРПИОН - Бъдете колегиални

Делникът ви е преизпълнен със задачи и с пътувания. Онези, които са успели да подредят плановете си и разбира се, да си подсигурят нужните време и средства, вече стягат куфарите за заслужена лятна ваканция. Не бих се наела да потвърдя, че всичко предварително проектирано ще се изпълни на сто процента. С настъпването на средата на юни ще има изненади заради неочаквани или нелогични промени в ситуацията. Предлагам ви да не издавате вълненията си, да не казвате какво мислите, а още по-малко какво ще предприемете, преди да си изясните за себе си новото и различното в обстоятелствата. А това може да се случи след 18 юни, тъй като дотогава звездните промени и вибрации активно възпрепятства структурирането на вярна преценка. Покрай всички тези мисли не забравяйте да поддържате добри отношения на работното място. Колегиалността ще е вашият спасителен пояс в трудните времена.

СТРЕЛЕЦ  - Похвала на 18 юни

Мислите ви летят напред във времето и в пространството. Блазнят ви намерения за пътешествия и за промени, които да разчупят рамките. Не сте подбрали верния момент за разстилане на фантазиите върху ежедневието. Времето за реализация на големите планове се отлага след средата на юли, а дотогава имате други задачи за изпълнение. На първо място, застава необходимостта да завършите онова, което сте започнали през месеците от началото на 2014 година. Съсредоточете се и не си поставяйте нови срокове, а изисквайте от себе си концентрация днес и сега. Покрай многото работа, която ще ви се отвори, няма да ви остане време да мислите за ексцентрични и впечатляващи околните публични изяви. И слава Богу. Те само биха размили енергията ви, като отнемат от нея най-важното - ударната й сила за приключване на протяжните дела. Дали успявате да работите в правилната посока? Ще разберете, щом на 18 и 19 юни получите пари или похвали за работата си.

КОЗИРОГ - Във вихъра на страстите

Владеят ви страсти. Някои проектират пътувания, други пренареждат картите на служебните отношения, трети са се заели да реорганизират личния и интимния живот в синхрон с потребността си да се почувстват значими и важни за хората, които обичат. Така или иначе животът ви е интересен, а задачите пъстри и необичайни. Покрай всички тези нови и често амбициозни идеи ще ви остане и време за изяви в общественото пространство. Вие ги търсите, защото предполагате, че през новите контакти и познанствата ще стигнете до среди и информация и ще се издигнете още в очите на близките си. Ще се съгласите, че няма да им е лесно на околните да съжителстват с вас. На 14 и на 15 юни страстите доста ще се разгорещят. Това не е точният момент да предлагате идеи за съвместни действия или работа.

ВОДОЛЕЙ - Предстоящо пътуване

Вие живеете, за да обичате и да виждате любимите си хора щастливи. Стараете се околните да не го разбират, защото смятате, че така няма да откажат вашата подкрепа и съвети. Кроенето на планове не е най-лесното нещо, докато вибрациите на Марс и Плутон са в конфронтация (МАРС И ПЛУТОН), но и вие не сте от страхливите. Дните около средата на юни ще са наситени със срещи, разговори, преговори и уговорки, които включват както нови моменти за вашия личен живот, така и нови служебно-професионални проекти. Покой и свободно време няма да имате към 18 юни, когато с превес в програмата ви ще са личните и семейните задължения. Не е изключено да вземе решение за предстоящо пътуване или пътешествие. Преди да предложите своя вариант за съвместната почивка, претеглете много внимателно с какъв паричен ресурс разполагате и не забравяйте да включите един немалък процент възможност за надскачане на очакваните разходи.

РИБИ - Потърсете партньор

Вие се нуждаете от вниманието на заобикалящите. Оценявате хората по това как се отнасят към вашите идеи, интереси, потребности и не намирате никакви техни обяснения за логично извинение. Толкова сте строги. Вероятно защото наистина се нуждаете от енергията на общуването и от друго мнение и виждане за вашите намерения и действия. Може да се каже, че това е вашата седмица на партньорството и нищо друго не е по-важно. Дори парите, които към 15 юни ще се окажат недостатъчни да подплатят едно ваше начинание, няма да ви притеснят, ако получите подкрепа или обещание за такава. Тук е мястото да ви припомня, че се намираме по средата на "ретроградната" фаза на Меркурий. Сега при вас той действа подмолно. Възможно е да решите, че сте намерили изход за съществуващ имотен, имуществен или финансов казус. Не се оплитайте в мрежите му. Откажете да дадете съгласие за споразумение, не подписвайте нищо.

Статията е взета от standartnews.com