Сребърни колиета, огърлици, украсени с Топаз - камък на любовта и късмета

Сребърни колиета със син Топаз - Камъкът на любовта и късмета

Онлайн магазин Бижута iZi предлага сребърни колиета, украсени с Топаз, познат като камък на любовта и късмета. Заради живата му енергия бижутата със син Топаз ще Ви носят радост, изобилие и добро здраве. Негативността бяга от изпълващия с веселие топаз, настройва енергиите към ангелите на истината и мъдростта.

Топазът е скъпоценен камък, известен от най-дълбока древност. Името Топаз произлиза от древното название на остров Зебергет в Червено море - о. Топазос. В Русия го наричат Сибирски Елмаз. Един от най-известните топази "Браганза" (1680 карата) е инкрустиран в португалската корона и дълго време е бил смятан за най-големия елмаз.

Поръчай сребърни колиета на супер цени от електронен магазин www.bijuta-izi.com.

Артистично и закачливо сребърно колие, украсено с фасетиран син топаз90.00 лв.
Размер и форма на камъка мм: 6х6, 4х4 кръгъл, фасетиран
Дължина (мм): 470
Грамаж: 9.00
Разгледай

Колиетата не се предлага с допълнителни декори, фигуриращи на снимките. Сребърните бижута пристигат до Вас в подаръчна торбичка, придружени със съответния фискален документ. Цената на бижуто е крайна, в български левове и не подлежи на коментар.

Доставките се извършват по избраните от Вас условия, за Ваша сметка, а срока зависи от куриерската фирма!

След получаване на онлайн поръчката ние ще се свържем с Вас! Гарантираме безопасно пазаруване! Стоката може да се върне, ако има дефект!