Сребърни висулки с естествен камък Авантюрин, наричан камък на просперитета

Сребърни висулки с Авантюрин, наричан камък на просперитета

Онлайн магазин Бижута iZi предлага прекрасни сребърни висулки, украсени с камък Авантюрин, изключително позитивен камък, който абсорбира електромагнитното замърсяване, укрепва лидерските качества и решимостта, стабилизира ума и засилва креативността, предпазва сърдечната чакра. Често го наричат и камъка на комарджията, тъй като подобрява шансовете и възможностите и носи добър късмет на човека, който го носи.

Още древните са вярвали, че авантюрина е свързан с любовта (така говори и самото име) и който носи бижута с този камък ще изпита истинската любов и ще предпази влюбените от нещастия.

Купи онлайн сребърни висулки на цени от вносител, чрез електронен магазин www.bijuta-izi.com.

Сребърна висулка с изчистена форма и фасетиран камък авантюрин39.00 лв.
Размер и форма на камъка мм: 10х26 маркиза, фасетиран
Ширина (мм): 10
Дължина (мм): 45
Грамаж: 3.60
Разгледай

Висулките не се предлагат със сребърно синджирче, както и с допълнителни декори, фигуриращи на снимките. Всички сребърни бижута пристигат до Клиентите в подаръчна торбичка, придружени със съответния фискален документ. Цената на бижутата в сайта е крайна, в български левове, и не подлежи на коментар.

Доставките се извършват с Еконт, за Ваша сметка!

След получаване на онлайн поръчката ние ще се свържем с Вас! Гарантираме безопасно пазаруване! Стоката може да се върне, ако има дефект!