Коледно намаление! 20% отстъпка за всички налични бижута до 19.12.2019 г.
Баланс, равновесие и хармония

Зодия Везни - от 23 септември до 22 октомври - Баланс, равновесие и хармония

Ключови думи за разбиране на знака Везни са баланс, равновесие и хармония.

Везните изразяват природата си най-добре там, където съществуват условия за толерантност, равнопоставеност и почтени взаимоотношения. В противен случай те се отдръпват. Доста често трудно взимат решения, а колебливостта ги прави по-подходящи за работа в екип. Във взаимоотношенията са много открити и лоялни. След като са допуснали някой до себе си, те са всеотдайни и верни. Евентуална раздяла ги изважда от равновесие за дълго време и остават с чувството, че са загубили едната си половина. Имат ли неудачни взаимоотношения с някой, то те така ще направят, че инициативата за раздялата да бъде поета от другата страна.

Равноправието е водещо при Везните. Работят много добре с хора, които са им приятни и се разбират добре. Общуват с лекота, избягват конфликтите, много са чувствителни, търпеливи, толерантни и миролюбиви. Везните са много интелигентни. Винаги ще ви изслушат с търпение и интерес, но и те се нуждаят от подкрепата на близките си. Рядко са агресивни, но когато загубят контрол, могат да ви кажат доста обидни неща. Бързо им минава, но този период го преживяват тежко, чувствайки се изтощени и съсипани. Скандалите и конфликтите по принцип са вредни за здравето им и провокират депресии, алергии, лошо настроение, защото е нарушена хармонията, към която се стремят.

Професионално пътят към успеха може да им гарантира само дипломатичността.

Предпочитани професии за Везните - юристи, артисти, литератори, притежатели на магазини за луксозни предмети. Те са много добри дизайнери, модеристи, декоратори. Везните не са пригодени за тежък физически труд.

Относно финансите - често забогатяват внезапно и неочаквано, чрез - наследство, брак, съдружие, бизнес-партньорство. Имат ли пари - харчат необмислено.

Везните обичат хубавата храна, посещават луксозни ресторанти, обличат се в маркови дрехи, купуват красиви и луксозни предмети. Не им е присъщо да пестят, когато имат и не мислят за бъдещето.

Кристали за зодия Везни - Опал, Аквамарин, Цитрин, Авантюрин, Опушен кварц, Лазурит, Розов кварц, Лунен камък, Перидот, Топаз, Обсидиан, Зелен турмалин, Смарагд.