Коледно намаление! 20% отстъпка за всички налични бижута до 19.12.2019 г.
Интелигентни, работливи и прецизно точни

Зодия Дева - от 23 август до 22 септември - Интелигентни, работливи и прецизно точни

Ключът към разбиране на знака Дева е търсенето на резултат от дейността, който да бъде адекватен на вложените усилия и колкото е възможно по-съвършен като изпълнение. За родените в Дева работата е най-важната. Вършат я с търпение и прецизно точно. Така също обръщат голямо внимание на здравето и здравословното хранене и здравословния начин на живот. Те знаят - здрав ли си, ще можеш да работиш, а работиш ли - ще имаш възможността да си осигуриш всичко, което е необходимо да имаш здрав дух и здраво тяло.

Интелигентни, работливи и прецизно точни, Девите през целия си живот слагат работата и здравето на първо място. С голямо удоволствие ще помагат на тези, които с любов и търпение извършват работните си задължения, а мързеливите винаги ще критикуват. Понеже са детайлно прецизни във всяка дейност, с която се заемат, очакват и от останалите същото. От там се проявява и тяхната критика към другите.

Девите са много ученолюбиви и много често се срещат самоуки специалисти между тях. Винаги намират свободно време да четат и да се самоусъвършенстват.

Девата е земен материален знак и винаги търси материалните успехи. Те обичат хубавия, чист и подреден дом. Парите за тях не са самоцел, а резултат от работа, която харесват и на която са отдадени. Влагат ги предимно в практични начинания, свързани с дом, семейство, ежедневни нужди. Поддържат добри взаимоотношения, лоялни, точни, честни и прями към всички. Интригата не е приоритет за тях. Обичат откритите и честни взаимоотношения.

В любовта са всеотдайни, но много от тях остават несемейни поради високите изисквания за ред, чистота, точност, откритост, работоспособност. А и Девата не е романтична, тя по-скоро е практична и не обича словоизлиянията. Скромността е едно от най-добрите качества на Девата. Акуратността ги превръща в хора, на които винаги може да се разчита.

Естествени камъни подходящи за родените под знака на Дева - Перидот, Смарагд, Син топаз, Лазурит, Хризолит, Карнеол, Цитрин, Ахат, Хризопраз, Амазонит.