Коледно намаление! 20% отстъпка за всички налични бижута до 19.12.2019 г.
Най-силния воден знак

Зодия Рак - от 21 юни до 21 юли - Най-силния воден знак

Ракът е най-силния воден знак. По-благоприятен е за жените, тъй като по-силно от другите знаци е свързан с дома и носи със себе си физическа и психическа ранимост, силни емоции, къщовничество, чувствителност и вярност.

  • Ракът се нуждае особено силно от дом и семейство.
  • Заради безопасност и стабилност е готов на всичко.
  • Не обича да рискува.
  • С парите борави много внимателно и като правило, не подвежда онези, които му се доверяват.

Често изпитва сложни душевни преживявания. Ту прави впечатление на душевно силен човек, ту изглежда безпомощен като дете. Обяснява се с това,че Слънцето в този знак променя посоката си и небесните дела се обръщат назад,като самият Рак.

Като правило, хората зодия Рак са доброжелателни, но променливата Луна ги прави ту любезни и откровени, ту затворени и сдържани.

Ракът притежава дипломатически талант и често постига целите си. Почувства ли се обиден - може да се държи безразсъдно и не е способен на сътрудничество с други. Държи се по детски упорито. Прави впечатление на спокоен и кротък човек, но е трудно да бъдат разгадани неговите чувства и мисли.

Ракът владее изкуството да се съпротивлява пасивно. Това е неговото действено оръжие срещу хората, които са му неприятни. Ракът може да се управлява с добро, защото ако усети натиск - застава неподвижно.

Не обича да го съветват и иска да решава всичко самостоятелно. Понякога се бои от отговорност, но важната работа ще изпълни точно, надеждно, педантично и успешно.

Подходящи кристали за зодия Рак - Лунен камък , Перла , Смарагд,  Аметист, Авантюрин, Лабрадорит, Оникс, Карнеол, Хризолит, Нефрит, Яспис.