Коледно намаление! 20% отстъпка за всички налични бижута до 19.12.2019 г.
Подвижен и огнен зодиакален знак

Зодия Стрелец - от 22 ноември до 21 декември - Подвижен и огнен зодиакален знак

Този зодиакален знак Стрелец е подвижен и огнен. Стрелецът обича животните, скоростта, спорта. Привлича го опасността. Обожава физическите и емоционални рискове. Душата му е широка. Винаги е щастлив и весел. Но настроението му може да се промени, когато е заобиколен от хора, злоупотребяващи с приетелството му или прекалено фамилиарни. Също така, се възмущава, ако опитват да му се налагат с власт. Стрелецът никога не бяга от борбата и не моли за помощ. Той може прекрасно да се защитава.

Стрелците са много общителни и дружелюбни, прями понякога до нетактичност. Уникалното съчетание от остроумие, интелект и целеустременост, ги вкарва в кръга на победителите. Правят всичко искрено. Те са енергични, авантюристи. Трябва да знаят всичко и всеки. Много са любопитни по природа. Това ги прави добре образовани и интелигентни хора. Другите често споделят проблемите си с тях, за да търсят помощ и разбиране.

Стрелецът не може да понася да го обвиняват в нечестност. Стрелецът е запален пътешественик и обича да бъде близо до природата. Влечението към пътуванията му помага да изгради голямата картина на живота. В него винаги има нещо детско. Те са оптимисти и винаги вярват, че утре ще бъде по-добре от днес и вчера.

Стрелците се влюбват бързо, но и бързо се охлаждат. Приспособяват се лесно към всякаква среда. Добри приятели са, но гледат да си запазят свободата и неутралитета. Умственият им блясък може да премине в сарказъм и ексцентричност. Трудно пазят тайни, но пък лесно намират изход от всякаква ситуация.

От зодия Стрелец излизат добри търговци, учени, анализатори, спортисти. Философи са, със свободен ум, тяло и дух. Търсят истинското познание и как да го разпостранят по света. Вдъхновяват и учат с примера си.

Думите, които се свързват най-много със Стрелеца са: свобода, разширяване, обучение и пътуване.

Кристали за зодия Стрелец - Гранат, Сапфир, Лазурит, Топаз, Аметист, Тюркоаз, Лабрадорит, Снежен Обсидиан, Апатит, Авантюрин, Халцедон.