Сребърни пръстени с естествени камъни

Сребърни пръстени, украсени с естествени камъни

Онлайн магазин Бижута iZi предлага прекрасни сребърни пръстени, инкрустирани с камъни. Бижутата от сребро са предпочитани, заради своята достъпна цена, а украсени със скъпоценни и полускъпоценни камъни, те притежават магнетична сила и неустоима красота.

Удобно, лесно и бързо можете да закупите сребърен пръстен с камък, който най-добре подхожда на Вашия стил и индивидуалност. Пръстените са изключително подходящи за подарък!

Избери и поръчай пръстен на добра цена от електронен магазин www.bijuta-izi.com. Количествата са ограничени! Повечето пръстени са единични бройки - побързайте!

Сребърни бижута на супер цени!

Пръстени с CZ (кубичен цирконий)
Сребърни пръстени с CZ - лабораторен скъпоценен камък, заместител на диаманта Разгледай
Пръстени с кехлибари
Пръстени с Кехлибар - сребърни пръстени с мощен лечебен и пречистващ ефект Разгледай
Пръстени с красиви рубини
Сребърни пръстени с камък Рубин - камъкът на изобилието и живота Разгледай
Пръстени, украсени с аметист
Сребърни пръстени, украсени с естествен камък Аметист, носещ щастие Разгледай
Пръстени с Лунен камък
Красиви сребърни пръстени с Лунен камък, най-женския минерал, носещ емоцията Разгледай

Как ще получите своето бижу:

След като поръчате избраните сребърни бижута, очаквайте да се свържем с Вас, за да потвърдим адреса, времето и доставката на бижуто и затова подайте коректен телефонен номер!

Поръчаното/ите бижу/та ще пристигнат до Вас в подаръчна торбичка, придружени със съответния фискален документ. Доставката ще се извърши, според избраните от Вас условия, за Ваша сметка, а срока зависи от куриерската фирма!

Ние Ви Гарантираме безопасно онлайн пазаруване! Стоката може да се върне, ако има дефект в момента на получаването на пратката! Проверете при доставката на бижутата!