Информация за модата, бижутата, астропрогнози

Полезна информация за мода, бижутерия, астрология ...

На тази страница можете да следите полезни статии за новостите в модата, какви бижута са предпочитани днес, кои естествени камъни, минерали и кристали са по-атрактивни в бижутерията, какво вещаят планетите в различните периоди на годината за всички зодии, седмични хороскопи.

Ще намерите и информация за скъпоценните камъни, които традиционно са свързвани с човека и неговата съдба, какъв да бъде избора на камък, според зодията, както и за ювелирните материали, вкючително злато и сребро, предимно, свързаните със сребърните бижута неща.

Какво символизират естествените камъни

Какво символизират естествените камъни

Какво символизират естествените камъни, използвани в бижутерията и как използваните кристали, минерали, скъпоценни и полускъпоценни камъни дават точна представа за характера и душата на човека.

Прочетете още

Бижутата през вековете

Бижутата през вековете

Бижутата вече са станали неизменна част и символика от живота ни. Комбинираме ги с облеклото си и останалите аксесоари, сливаме се с тях. Всъщност, те са най-необикновения аксесоар, защото имат своя душа и магия, носят свой собствен дух и имат своя история ... Дългото им съществуване показва, че бижутата имат различни приложения и тълкувания от древни времена до днес. Бижута, в най-ранната си форма, са използвани още от зората на човешката история. За пръв път подобни аксесоари са носели ...

Прочетете още

Бижутерия

Бижутерия

Какво е бижутерия и кога възниква Бижутерия като термин произлиза от френски - bijuoterie или joaillerie, и е изкуство да се произвеждат разнообразни накити и украшения от различни видове материали - благородни и полублагородни метали, скъпоценни, полускъпоценни и изкуствени камъни, дърво, мидени черупки, корали, синтетични материали и други. Най-често срещаните украшения са обеци, гривни, огърлици и пръстени, но взависимост от географското разположение, култура и историческата епоха - тяхното ...

Прочетете още
Страници: 1 | 2

Бижута, скъпоценни камъни и зодии

През вековете символиката на скъпоценните камъни много се е променяла. Символите при различните народи често не съвпадат. Европейското разбиране се отличава силно от индийската символика и далекоизточната. Чрез своята интуиция сами можете да отгатнете от кой камък се нуждаете, но в кои случаи.

Следете нашите статии и ще разберете много ценни неща!