Доста противоречиви личности, но никога не е скучно

Зодия Близнаци - от 21 май до 20 юни - Доста противоречиви личности, но никога не е скучно

Зодия Близнаци са доста противоречиви личности и наистина е чудо как успяват да се справят с всичките си вътрешни противоречия и търсения. Промените и непрестанните метаморфози са запазен знак на зодията. И независимо, че с тях никога не е скучно, постоянната им изменчивост малко плаши хората, защото не знаят какво могат да очакват. Иначе притежават блестящ ум и способност да реагират мигновено във всяка ситуация и това им носи много ценни предимства. Ако успеят да ги впрегнете в работа, ще постигнат страхотни успехи в професията.

Естествени камъни за Водолей - Топаз, Опал, Цитрин, Апатит, Лазурит, Тигрово око, Карнеол, Перла, Кехлибар, Ахат, Циозит.

Качества на Близнаци

Положителни: деятелност, жизненост, контактност, честност, доброжелателност, общителност, либералност, непредубеденост, изобретателност, маневреност, остроумие.

Отрицателни: нетърпеливост, бъбривост, повърхностност, нервност, двойственост, уклончивост, капризност, непрактичност, любопитство, дребнавост.

Препоръки за здравето

Да поддържат оптимизъм, ведро настроение и повече хумор. Да избягват киселите и солени храни. Да се пазят от студ и влага (по-добре да е сухо и топло място). Разумно хранене. Повече спокойствие, положителни мисли. Да спортуват и да се развличат по-често.