Воден знак с необясним магнетизъм, хора със силна и невъзмутима воля

Зодия Скорпион - от 23 октомври до 21 ноември - Воден знак с необясним магнетизъм, хора със силна и невъзмутима воля

Скорпиона е воден знак и от там чувствата му са особено интензивни. Чувството му за собственост не се ограничава само до материалното. Той иска да притежава и душата на другия. Силни страсти бушуват в него, паралелно с ревността и завистта, но той много умело може да ги прикрива. Желанието за контрол и манипулация се проявяват доста ярко.

Властта, сексът и притежанията са основното, което ги мотивира. Хората ги търсят заради необяснимия магнетизъм, който излъчват.

Скорпионите притежават много енергия за постигане на всяка цел, която си поставят и за разрешаването на всякакви проблеми. Във взаимоотношенията си с останалите е резервиран. Ще изисква от вас да бъдете честни, коректни и всеотдайни. Доста време ще бъдете подложени на изпитание, за да ви допусне по-близо до себе си. Все пак те са интересни събеседници, интелигентни и ерудирани. Всеотдайни за най-близките си, но със своята прямота стигат до крайност.

Привлекателни и магнетични личности, те предразполагат към себе си. Бързо и лесно печелят познанства и приятелства, но по един или друг начин оказват силно влияние на околните. Обаче имат малко приятели и ако вие сте един от тях, ще имате приятел до края на живота си. Към приятеля си Скорпионът е отговорен и винаги готов да помогне. Скорпионът умее добре да пази тайни.

Както в приятелствата, така и в любовта, той е всеотдаен и способен на дълбоки и трайни чувства. Бракът с него е труден, но вълнуващ. Скорпионите са решителни хора, които знаят какво искат, особено що се касае до професионалното им развитие. Те умеят да планират и организират работата си. Рядко се издигат бързо и неочаквано, но полагат доста усилия за да реализират целите си. Професионално се насочват към работа в полицията, военните, прокуратурата, следствието, психоанализата.

Скорпионите са много стабилни в здравословно отношение. Сексуално са много активни. Не могат да владеят сексуалната си енергия и затова заболяванията им са предимно на полово-отделителната система.

Личността на Скорпионите се изразява със силна и невъзмутима воля. Освен това за безмилостни врагове и съперници. Склонни са да бъдат отмъстителни, саркастични, героични, убедителни, грубо откровени, решителни, подозрителни.

Родените под знака на Скорпион не познават страха от смъртта, понеже за тях е характерно мистичното разбиране на превъплъщението - "умри и бъди”.

Естествени камъни, подходящи за родените под знака на скорпион - Топаз, Малахит, Гранат, Карнеол, Тюркоаз, Изумруд, Опал, Лабрадорит, Азурит, Корал, зелен Турмалин.